Archive

8 mei

Brabantse Haringparty

Op zondag 23 juni aanstaande organiseren wij voor de vierde maal de Brabantse Haringparty. Noteer alvast in uw agenda! Details volgen zo snel mogelijk.

READ MORE
21 feb

Achter het landhuis

Achter het landhuis is een prachtige klassieke fontein aangelegd en treft de bezoeker een bijzondere "ijsgrot" aan. Daarnaast ziet u achter het landhuis een unieke laan (400-500 meter) met rododendrons, die in de zomermaanden een prachtig beeld vertonen.

READ MORE
21 feb

Landgoed “De Utrecht”

Het landgoed "De Utrecht" is van een bijzonder natuurhistorische waarde. In recreatief opzicht kent het bosrijke gebied een grote reputatie.

READ MORE
14 nov

Voor alle moeders…

Voor wie samen met zijn/haar moeder een eitje wil eten tijdens een vroeg ontbijt, gezellig wil brunchen in de middag of liever uitgebreid dineert, organiseren wij een heerlijke Moederdag! Tijdens deze dag vol liefde serveren wij zowel een ontbijt, -brunch,  -lunch of diner! Wij zijn de hele dag geopend van we geopend vanaf 10 uur. […]

READ MORE
14 aug

A la Carte Avonden

Wilt u graag op zaterdag gezellig komen borrelen en dineren? Dat kan! Wij hebben de volgende data gepland voor deze gezellige zaterdagavonden: 1 juni 2019 8 juni 2019 Wij bieden u deze avond de gelegenheid een tafel te reserveren vanaf 2 personen. Na ontvangst kunt u gezellig aperitieven in de bar/lounge. Hierna serveren wij u […]

READ MORE
16 mei

Golfbaan

Nabij gelegen bevindt zich een 18 holes-golfbaan, waar de gasten van Huize Rustoord op afspraak mogelijkheden hebben om op sportieve wijze te vertoeven.

READ MORE